Werkwijzen

Loading
loading..

Werkwijzen

maart 2, 2016
aduis@ctrl-group.nl
No Comments

CTRL Group conformeert zich naar de wens van de opdrachtgever, laat u informeren over onze diverse mogelijkheden.


Werving en Selectie

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de technische industrie weten wij de juiste professional voor u te selecteren. We brengen hierbij een zo goed mogelijke match tot stand tussen kandidaat en werkgever. CTRL gaat een stap verder. Naast de primaire criteria richten wij ons ook op de wensen van beide partijen op de langere termijn en mogelijk wenselijke competenties vanuit prototype omgevingen. Wij sorteren onze kandidaten zo goed mogelijk voor op de wensen die u heeft op zowel de korte als langere termijn.

ZZP

CTRL beschikt over een bruisend netwerk aan zelfstandige professionals. U zoekt tijdelijke capaciteit met een bepaalde specialisatie?  CTRL denkt hierin graag met u mee. Wij fungeren als een tussenpersoon en helpen onze klanten en zelfstandige professionals verder om de samenwerking tot een wederzijds succes te maken.

Deta-vast

Er kunnen diverse redenen zijn waarom een organisatie de juiste professional niet direct in vaste dienst kan laten treden. CTRL Group denkt hierin graag met u mee. Bestaat er onzekerheid over de kans van slagen van een project, of laat het budget de aanname nog niet toe, laat u dan zeker informeren over onze mogelijkheden.

Headhunting

CTRL Group is een ervaren partij die de juiste professionals weet te overtuigen van de voordelen omtrent een overstap naar uw organisatie. Uiteraard kunnen wij u ook helpen om een bepaalde medewerker die al voor u werkzaam is te begeleiden naar een ander dienstverband buiten uw organisatie. Vanzelfsprekend zijn wij discreet en we gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background