About us

Loading
loading..

About us

maart 1, 2016
aduis@ctrl-group.nl
No Comments

CTRL Group

Controle op techniek;

Organisatie units:
CTRL Engineering
CTRL Sales
CTRL ICT

CTRL Group biedt oplossingen voor engineering, sales en ICT. Wij zijn een totaal-aanbieder op het gebied van hoger opgeleid technisch personeel. Onze kandidaten zullen in eerste instantie op basis van werving en selectie aangeboden worden. Op korte termijn zullen wij ons steeds verder gaan richten op ZZP-ers, detachering en deta-vast constructies. Laat u informeren naar de mogelijkheden tot nu toe.

Door jarenlange ervaring binnen diverse disciplines binnen de techniek beschikken wij over een uitermate groot netwerk aan professionals. Naast selectie op harde criteria maakt de CTRL Group het verschil door met onze klanten en kandidaten mee te kunnen denken over benodigde (soms incidentele) competenties op zowel korte als de lange termijn.

De CTRL Group is ervaren met de inrichting van complexe project- en ontwikkelomgevingen. Door deze ervaring zijn wij in staat onze klanten voor te lichten op zowel de flexibele als vaste bezetting. Wilt u weten hoe u uw bezetting het beste vorm kunt geven, of twijfelt u of een flexibele schil ook voor u interessant zou kunnen zijn? Neem contact met ons op. Wij lichten u graag verder voor.

Binnen de Group heeft iedereen een technische achtergrond binnen het vakgebied waar hij of zij werkzaam in is. CTRL kent de markt en bijbehorende technieken.

ENGINEERING - SALES - ICT

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background