CTRL Sales

Loading
loading..

CTRL Sales

februari 24, 2016
aduis@ctrl-group.nl
No Comments

Controle op Sales

U zoekt naar een accountmanager met technische bagage? CTRL Sales weet als geen ander dat het niet meevalt om binnen één kandidaat zowel de competenties van sales als van techniek te vinden.

Door uit te diepen waar u nu precies naar op zoek bent, weten we onze contacten te segmenteren. Over technische knowhow valt niet te twisten.  Maar waar moet een nieuw aan te trekken accountmanager nu eigenlijk precies aan voldoen? Wie kent niet de sales professional die met veel bombarie werd binnengehaald en die na een half jaartje stilletjes door de achterdeur is verdwenen.

Door met onze klanten in gesprek te gaan weten we al snel een beeld te scheppen wat uw vereisten zijn. Welk profiel gaat in uw organisatie het verschil maken? Welke kandidaat is voor u succesvol? Moet de markt uitgebouwd worden en zoekt u een business developer? Of zoekt u een technische relatiebeheerder? Iedere salesmanager zal beamen dat het hier om twee totaal verschillende bloedgroepen gaat. De mate van technisch inhoudelijke kennis ligt vaak in lijn met deze bloedgroep.

CTRL Sales kent de markt en beschikt over een netwerk van ervaren business developers en relatiebeheerders. Wij denken graag met u mee.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background